Butik Baru......

Assalamualaikum w.b.t.
Buat semua kenalan hidey di blog Deyzezcolours ni....
Jemput datang ke butik yang diberi nama Marni & Hidey Kuala Lumpur di Wangsa Melawati, mana yang bakal bergelar raja sehari tu kalau nk tgok pakej, promosi, baju2 dan boleh sembang2 tentang idea andan utk dijadikan realiti di majlis perkahwinan anda itu nanti....
Sila like page kami: (FB: /MarniDeyzezcolours)

019-311 3032 Hidey

Tuesday, September 13, 2011

Hamizah Farhana - 9 September 2011 - Petaling Jaya - Mini Pelamin 6

Pic 1: Mini Pelamin Nikah - Sweet Roses..

Pic 2: Chandelier stand diserikan lagi dengan gabungan ros dan orkid
Pic 3: Bergambar bersama pasangan pengantin baru...:)
Pic 4: Decoration bunga sudut bilik memberi sentuhan romantis
Pic 5: Pelamin dihias dengan 2 kombinasi warna bantal: soft pink & mint green
Pic 6: Tangga pula tidak ketinggalan menerima sentuhan fresh flower..


Pic 7: Tarra....ini ialah ruang taman untuk pengantin memotong kek pada majlis malam nya, ruang ini di beri nama casibo.
 Lantern baby blue digunakan bagi memberi suasana romantik pada malam tu nanti...Tq Miss Mieza n husband kerana memilih perkhidmatan kami...

3 comments:

cik fiza said...

cantik sungguh.. mmg hidayah sgt kreatif dan pandai buat deco :)

::misz maney:: said...

cantik :))
frust la tak dapat nak buat pelamin..hidey ai try pujuk tunang ai tau..mane la tau mak die bagi pulak buat pelamin kat raub tu..

hidey said...

Tq Cik Fiza....jgn lupa kita ye...time nk mkn nasi minyak nnt

Misz Maney: promosi tu dah hbs....klu nk kita blh adjust lg tp if u bertukar fikiran bgtau awal ye sbb lps abis majlis maney hidey kena patah balik kl ye....so nk adjust time sket....