Butik Baru......

Assalamualaikum w.b.t.
Buat semua kenalan hidey di blog Deyzezcolours ni....
Jemput datang ke butik yang diberi nama Marni & Hidey Kuala Lumpur di Wangsa Melawati, mana yang bakal bergelar raja sehari tu kalau nk tgok pakej, promosi, baju2 dan boleh sembang2 tentang idea andan utk dijadikan realiti di majlis perkahwinan anda itu nanti....
Sila like page kami: (FB: /MarniDeyzezcolours)

019-311 3032 Hidey

Monday, August 17, 2009

Hidey - 2 May 2009 - Chengal Lempong, Kuantan, Pahang - Majlis Pertunanganku



Hidey(hidayah)
Oh sekarang tibalah giliranku yang melangsungkan majlis pertunangan...pejam celik pejam celik ingatkan tak kahwin tapi alhamdulillah tanpa ku sedari aku bertunang juga akhirnya. Ku lakarkan sendiri solekan secara natural sahaja sebab tunang kan..so ikatan pertunagan ku ini selama setahun. Tunggu pic yang akan datang ok...




3 comments:

wan said...

cantik la solekan hidey ni.. nampak nature.. pandai main kat mata...

wan said...

cantik... nampak nature.. pandai main kat mata..

hidey said...

yeke za.......pandai main mata ye hihihihhihi